Falitartó.hu LED/LCD TV fali tartó konzolok és távirányítók webáruháza

Garanciális feltételek

Hibásan leadott rendelés:
Amennyiben rendelését leadta, de hibát talált a visszaigazoló e-mailben vagy változtatni szeretne rendelésén jelezze felénk email formájában a kisker@falitarto.hu email címre.
Módosítását telefonon is jelezheti a gyorsabb feldolgozás érdekében, de az email-es megerőssítés ebben az esetben is elengedhetetlen.
A rendelését futárszolgálatnak történő átadás előtt 1 óráig módosíthatja.

Szállítási és fizetési feltételek:
Személyes átvétel esetén a szállítási költség 0 Ft, a fizetés módja pedig készpénz.
Postai levélként történő küldés esetén 850 Ft-os szállítási és csomagolási költséget számolunk fel előreutalás esetén, utánvételre lehetőség nincs.
Futárszolgálattal történő kézbesítés esetén fizethet előreutalással és utánvéttel is.
Előreutalással 1 490 Ft, míg utánvétellel 1 800 Ft csomagolási és szállítási költség terheli a vásárlót.
30 000 Ft-ot meghaladó bruttó rendelés leadása esetén a csomagolási és szállítási költségeket a Falitartó.hu webáruház állja, tehát a csomagküldés ára 0 Ft.

Garanciális feltételek:
Termékeinkre 14 napos visszavásárlási garanciát, 10 000 Ft feletti termékeinkre 1 év szavatosságot vállalunk.
Az elállási jogát és a visszáru (szavatossági, garanciális) érvényesítését a www.falitarto.hu honlap alján található Visszáru menüpont értelemszerű kitöltésével tudja érvényesíteni.
Az említett űrlap összes mezőjének kitöltése kötelező.

Elállási jog:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a www.falitarto.hu webáruház azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
Elállás esetén a termék maradéktalan visszaszállításáról a Vásárlónak kell gondoskodnia.
 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti email üzenetben (kisker@falitarto.hu) írásban, vagy postai úton (Hadházi Imre e. v. | 4200 Hajdúszoboszló, Halasi Fekete Péter tér 4.). Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, e-mailben történő jelzés esetén pedig az üzenet beérkezését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza címünkre (Hadházi Imre e. v. | 4200 Hajdúszoboszló, Halasi Fekete Péter tér 4.). Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat a Falitartó.hu webáruháznak nem áll módjában átvenni!  Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag a Falitartó.hu webáruházhoz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül az Üzemeltető a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)
A vevő köteles a futárszolgálattól átvenni a megrendelt terméket. Ha ezt elmulasztja akkor a termék vissza útjának az egyszeri költségét, amely 1800 Ft a vevő terhére kiszámlázzuk.     

· Az elállási határidő a termék átvételekor, illetve szolgáltatásnál a szerződéskötéskor kezdődik;
· Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül;