Hogyan szállíthatod a babát biztonságban a bicikliden?

2021-02-18 12:08
Hogyan szállíthatod a babát biztonságban a bicikliden?
A tavasz közeledtével ki ne szeretne több időt a szabadban tölteni? Az aktív családi kikapcsolódás egyik legjobb módszere a biciklitúrák szervezése. Igen ám, de cseppet sem könnyű a helyzeted akkor, ha egy kisbaba biztonságos szállításáról is gondoskodnod kell.

A legtöbb szülő fejében ilyenkor rengeteg a megválaszolásra váró kérdés. Ezek közül is az egyik legfontosabb, hogy milyen ülésben, mikortól utazhat a csöppség.

A biciklire rögzíthető gyerekülésekről

Bár igaz, hogy a gyártók általában kilenc hónapos kortól ajánlják a gyerekülések használatát, a gyermekorvosok és a védőnők valamivel árnyaltabban fogalmaznak. Mivel a babák eltérő ütemben fejlődhetnek, az első közös biciklizésnél kiemelt szempontnak számít, hogy tud-e már a pici önállóan és stabilan ülni. Amennyiben ezzel nincs gond és a gyerek betöltötte a termékeken feltüntetett kort, nyugodtan nekiállhatsz kiválasztani a megfelelő ülést.

A webáruházunk kínálatában számtalan típus áll a rendelkezésedre, ahol a képekre kattintva részletes tájékoztatóban olvashatsz a jellemző tulajdonságokról. Ezeknek az adatlapoknak köszönhetően a döntésedet még könnyebben és gyorsabban hozhatod meg.

Milyen a jó gyerekülés?

A nálunk kapható termékek kivétel nélkül a felnőtt kerékpárok hátsó házához rögzíthetők és azEN 14344 európai szabványnak megfelelően kerültek legyártásra.

A vásárlás előtt mindenképpen vesd össze a gyermeked súlyát az ülések maximális teherbírásával, ugyanis a legtöbb ülésnél a 22 kilogrammos súlyhatár van megadva. A párnák néhány mozdulattal könnyedén kiszedhetők és kimoshatók. A műanyag részek szintén egyszerűen tisztíthatók és ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

A termékek kiválóságát mutatja az is, hogy pillanatok alatt átszerelhetők egy másik kerékpárra. A két mélységi beállítással rendelkező csatok pedig biztonságosan fogják a gyereket a szállítás ideje alatt. A kényelmes utazásról emellett a 13 magassági helyzetben rögzíthető lábtartók és a kellően magas karfák gondoskodnak.

Biciklis gyerekülés

A leírásban a biciklire és annak vázára vonatkozó feltételeket is megtalálhatod. Ugyanakkor az ülések listáját úgy állítottuk össze, hogy olyan termékek kerüljenek bele, amelyek a hagyományos és a modern biciklikkel egyaránt kompatibilisek.

Az gyermekülések a fiús és lányos anyukák igényeit figyelembe véve, változatos színárnyalatokban vásárolhatók meg.

Egy nagyszerű kiegészítő a kerékpárra szerelhető gyermekülésekhez

Ha már kiválasztottad a neked szimpatikus kerékpáros gyermekülést, az esővédőről se felejtkezz el! Ez egy olyan praktikus huzat, ami ülésvédőként és pancsóként használható. Remek eszköz arra az eshetőségre, ha esetleg esős időben kellene tekerned a picivel. A vízzáró cipzárnak köszönhetően távol tartja a nedvességet. A bő kapucnis rész alatt a biciklis sisak viselése sem jelenthet problémát a gyerek számára, a sűrű anyaga pedig a széltől is óvja a kicsiket. Az alsó gumírozás lehetővé teszi, hogy az esővédő pontosan illeszkedhessen, így a beázás esélye gyakorlatilag nulla.

Tekintsd át webáruházunk termékeit még ma és rendeld házhoz a csomagodat!



2021-02-18 12:08